Review: Oral-B Precision Clean Opzetborstel

Review: Oral-B Precision Clean Opzetborstel

In deze review van de Oral-B Precision Clean Opzetborstel bespreken we de meest geadviseerde opzetborstel voor de elektrische tandenborstel van Oral-B.

De nieuwe Precision Clean Opzetborstel met anti-bacteriële borstelharen hebben wij al een tijdje in onze assortiment. De standaard opzetstukjes zijn één van de best verkochte opzetstukjes uit het Oral-B assortiment. Wij zijn gaan poetsen met deze nieuwe opzetborstel en vertellen welke verbeteringen er zijn ten opzichte van de standaard Precision Clean borstelkop met wit en blauwe borstelharen.

De nieuwe opzetborstel van de Precision Clean Oral-B-lijn heeft een aanpassing gekregen, om aan te geven dat er nog betere technieken zijn toegepast. Eerder schreven we al een blog over Een harde of zachte opzetborstel?  De verschillen in opzetborstels lopen dus in rap tempo op en momenteel is de Oral-B Precision Clean verkrijgbaar als de meest gebruikte opzetborstel vanwege zijn medium borstelharen. Dit schrijven wij een review over de Oral-B Precision Clean Opzetborstel met medium groene borstelharen. Technisch gezien zijn de Oral-B Precision Clean wit en groen vrijwel hetzelfde, alleen de extra’s die je krijgt bij de variant met groene borstelharen verschillen onderling.

Oral-B Precision Clean Wit
Oral-B Precision Clean Wit
Oral-B Precision Clean Groen
Oral-B Precision Clean Groen

Een tandenborstel wemelt van de bacteriën. Dit zie je niet op het blote oog, maar op een elektrische opzetborstel kunnen wel meer dan een miljoen bacteriën leven. Deze bacteriën wil je niet in je mond krijgen, deze kunnen schadelijk zijn voor het gebit als je gezondheid. Toch is het wel zo fris om je borstel zo schoon mogelijk te houden. Mocht je op het idee komen je tandenborstel te reinigen door hem in de vaatwasser of de magnetron te stoppen: de tandenborstel overleeft de hitte niet. Daarom heeft Oral-B nieuwe variant ontwikkeld, zodat jij de bescherming krijgt die je nodig hebt.

 

Voordelen van Oral-B Precision Clean Opzetborstel

  • Bacteriën hechten niet meer op je Oral-B opzetborstel
  • Je opzetborstel opbergen in een toiletruimte of doucheruimte is met de Oral-B Precision Clean geen enkel probleem.
  • De medium borstelharen helpt elke tand individueel reinigen
  • Helpt tandplak voorkomen, dankzij de langere borstelharen
  • Het geeft een mond schoon resultaat na het tandenpoetsen
  • Past op alle Oral-B elektrische tandenborstels bijvoorbeeld: Vitality, Pro, Smart en Genius modellen
  • Indicator: blauwe borstelharen verkleuren bij slijtage en dan is je opzetstuk aan vervanging toe

Poets je toch liever met een andere Oral-B opzetborstel? Je hebt een ruime keuze uit modellen deze passen ook op je elektrische tandenborstel van Oral-B.

Een reactie op “Review: Oral-B Precision Clean Opzetborstel

Geef een reactie