Verzenden

Bij Tandartswereld is het altijd mogelijk om gebruik te maken van een gratis verzendmogelijkheid. Je bestelling wordt altijd met Track & Trace geleverd. Wij bezorgen in Nederland en België. Bestellingen op maandag t/m vrijdag voor 15.00u, is dezelfde dag verzonden. Bestellingen op vrijdag is vaak op zaterdag bezorgd. 

Bij vragen kunt u met ons contact opnemen.

In de onderstaande stappen is het proces van verzending beschreven.

PostNLPostNL biedt het pakket op het door jou opgegeven afleveradres aan. Mocht je onverhoopt op het moment van levering niet thuis zijn dan wordt het pakket op een andere dag nogmaals aangeboden of afgeleverd bij de buren. Wanneer je de tweede keer ook niet thuis bent, dan zal het pakketje bewaard worden op een PostNL locatie waar je het pakket kunt ophalen.

PostNL
Deze verzendmethode is gratis en is beschikbaar voor bestellingen uit Nederland en België. Je bestelling wordt dezelfde dag verzonden. Wanneer je op werkdagen voor 15.00u bestelt.

Track & Trace
Deze verzendmethode is beschikbaar voor alle bestellingen vanuit Nederland, België, Je bestelling wordt dezelfde dag verstuurd wanneer je op werkdagen voor 15.00u bestelt.