Schoonmaken en desinfecteren: Blijf gezond!

Schoonmaken en desinfecteren: Blijf gezond!

Dat omgevingen wemelen van bacteriën hebben wij uitgebreid besproken in onze productreview Oral-B Precision Clean Opzetborstel.

Via de mond kunnen bacteriën zich makkelijk verspreiden in je hele lichaam. Dit geldt ook voor ziektekiemen en andere virussen. Je omgeving is een bron van bacteriën. Onbewust raken we met onze handen onze lippen aan, zoals bij het eten en drinken gebruiken wij ook onze handen.

Houdt altijd je omgeving schoon en zorg ervoor dat je handen schoon en verzorgd zijn om je zelf te beschermen! Daarom is het schoonmaken en desinfecteren van ruimten en oppervlakten zo belangrijk. Het reinigen en ontsmetten van je omgeving verkleint de kans dat er bacteriën op je handen achterblijven. Ook verkleint hierdoor de kans dat ziekmakende bacteriën zich verder kunnen verspreiden op je gezicht en zo je lichaam binnen kunnen komen.

Reinigen doe je op de volgende momenten van de dag

  • Bij vieze handen is het raadzaam om te desinfecteren
  • Op plekken waar meerdere mensen bijeenkomen, zoals scholen, kantoren maar ook in huis.
  • Bij een toiletbezoek is het raadzaam om het toilet te desinfecteren
  • Na het werken in de tuin
  • Verschonen van kleding
  • Na het schoonmaken, dus ook na het gebruik van een doekje

Gebruik daarom Dettol chloroxylenol allesreiniger 

De Dettol allesreiniger is het ontsmettingsmiddel voor elimineren van bacteriën als virussen. Dettol chloroxylenol is het middel voor de juiste bescherming. Door zijn Antiseptische Desinfecterende concentraat worden handen, huid en ook oppervlakten gedesinfecteerd. Antisepectic vloeistof elimineert 99,99% van de meest voorkomende ziektekiemen zoals bacteriën, virussen, maar ook schimmels.

De vloeistof is dus een bondgenoot bij uitstek voor je dagelijkse handhygiëne!

Dettol Ontsmetting Antiseptische Desinfecterende 500 ml
Dettol Ontsmetting Antiseptische Desinfectering

Coronavirus rukt weer op in ons land en om je een zeker gevoel te geven kun je Dettol gebruiken als desinfecterend middel. Ben je in contact geweest met bijvoorbeeld een toetsenbord, telefoon, winkelmand, pinapparaat of andere voorwerpen, dan kan Dettol ontsmetting antiseptische desinfecterend middel snel en effectief bacteriën doden.

Een reactie op “Schoonmaken en desinfecteren: Blijf gezond!

Geef een reactie