Over Tandartswereld.nl
Expert in mondverzorging

Zo werkt Tandartswereld

We zijn dag en nacht open. Logisch dat we ook open zijn over wie wij zijn en wat we doen. Dus.. kijk maar..

Winkelen bij Tandartswereld is zonder zorgen. Wil jij graag bestellen? Wij zorgen voor de gratis verzending. Op werkdagen voor 19.30u besteld, is morgen in huis met de snelste koerier van Nederland en België. Als klant kun je tot 70% besparen op complete mondverzorging en op persoonlijke verzorging, dat is leuk combineren. Bespaar geld elke keer wanneer je winkelt voor opzetborstels, elektrische tandenborstels, tandpasta en nog veel meer.

Hoe zijn deze scherpe prijzen mogelijk?

Wij kopen grote voorraden direct in van de grootste leveranciers met authenticiteit garantie. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij selecteren onze producten, zorgen voor een snelle levering en de persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Dit bieden wij aan tegen de scherpste prijzen. Wij streven met de beste producten en merken naar een optimale mondgezondheid. Bij vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag en voorzien je van persoonlijk advies. Zo dragen wij een steentje bij aan jouw gezonde, sterke en stralende gebit.

Geschiedenis van Tandartswereld.nl

Vandaag de dag winkelen consumenten bij tandartswereld.nl. Ze kunnen kiezen uit artikelen van Braun Oral-B en Philips Sonicare, maar ook de bekende merken van Sensodyne en Parodontax. Er was een tijd dat wij als hobby van start gingen als drogist. Dat was in 2013 tot 2018. Door groeiende vraag vanuit onze klanten in mondverzorging, zijn wij ons verder gaan specialiseren in mondzorg. Vanaf 2019 tot nu zijn wij inmiddels gegroeid tot de tandenborstelexpert van Nederland en België.

2013 – 2024

Meer dan 10 jaar ervaring

+ 103.000

Klanten zijn je al voor

4.8/5

Gemiddelde klantbeoordeling