Over Tandartswereld.nl 
Expert in mondverzorging

Zo werkt Tandartswereld

We zijn dag en nacht open. Logisch dat we ook open zijn over wie wij zijn en wat we doen. Dus.. kijk maar.. 

Winkelen bij Tandartswereld is zonder zorgen. Wil jij graag bestellen? Wij zorgen voor de gratis verzending. Op werkdagen voor 15.00u besteld, is dezelfde dag nog verzonden met de snelste koerier van Nederland en België. Als klant kun je tot 70% besparen op complete mondverzorging en natuurlijk op persoonlijke verzorging, dat is leuk combineren. Bespaar geld elke keer wanneer je winkelt voor opzetborstels, elektrische tandenborstels, tandpasta en nog veel meer. 

Hoe zijn deze voordelige prijzen mogelijk? 

Wij kopen grote voorraden direct in van de grootste leveranciers met authenticiteit garantie in de EU. Al onze producten worden direct in onze magazijn afgeleverd. Wij verzenden al onze producten vanuit onze eigen magazijn. Op deze manier vermijden we kosten waardoor wij de prijzen laag kunnen houden.

Alle producten worden door ons gecontroleerd op kwaliteit en wij geven 100% garantie op de echtheid van onze artikelen. Als je artikel binnen de garantievoorwaarden en garantietermijn defect raakt, wordt het kosteloos gerepareerd of vervangen. 

Geschiedenis van Tandartswereld.nl

Vandaag de dag winkelen Nederlanders en Belgen bij tandartswereld.nl. Ze kunnen kiezen uit artikelen van Braun Oral-B en Philips Sonicare, maar ook de bekende merken van Sensodyne, Parodontax, Gillette en Wilkinson Sword.

Er was een tijd dat we als hobby van start gingen als drogist in persoonlijke verzorging. Dat was in 2013 tot 2018. Door steeds maar groeiende vraag vanuit onze klanten, zijn wij ons verder gaan specialiseren in mondzorg. Vanaf 2019 tot nu zijn wij inmiddels gegroeid tot de online expert in mondverzorging. 

2013 – 2021

Meer dan 7 jaar ervaring 

+ 48.611

Klanten zijn je al voor 

4.8/5

Gemiddelde klantbeoordeling