Beste geteste Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel

Beste geteste Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel

Ben je op zoek naar de beste geteste Philips Sonicare elektrische tandenborstel? Een verstandige keuze! Een Philips tandenborstel is aantoonbaar effectiever dan de traditionele handtandenborstel als het gaat om het grondig reinigen van je gebit. Maar hoe selecteer je nu de beste elektrische tandenborstel die perfect bij jouw wensen en behoeften past? Met de overweldigende aanbod aan beschikbare opties en Sonicare modellen, kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken.

Bij Tandartswereld.nl begrijpen we dit dilemma en daarom hebben we zorgvuldig een selectie van de beste elektrische tandenborstels van Philips Sonicare samengesteld. We hebben deze tandenborstelmodellen uitgebreid getest en beoordeeld om je te helpen bij het maken van een goede beslissing. Wil je weten welke Philips Sonicare het meest geschikt is voor jou?

Lees verder en ontdek welke tandenborstels als beste uit de test zijn gekomen.

Waar onze expert bij de hoogst beoordeelde elektrische tandenborstel op heeft gelet:

Om een grondig oordeel te kunnen vallen, heeft onze deskundige alle tandenborstels op dezelfde criteria beoordeeld, te weten:

  • De effectiviteit van het poetsen
  • De levensduur van de batterij
  • De prijs
  • Het ontwerp
  • Eventuele extra functies

Natuurlijk hebben we de Philips elektrische tandenborstels hieronder uitvoerig getest. De volledige resultaten van onze expert zijn hieronder te lezen.

1# Philips Sonicare 5100 series elektrische tandenborstels – score 9/10!

Oorspronkelijke prijs was: 174.95.Huidige prijs is: 159.95.
Oorspronkelijke prijs was: 119.95.Huidige prijs is: 94.95.
Oorspronkelijke prijs was: 109.95.Huidige prijs is: 89.95.
Oorspronkelijke prijs was: 119.95.Huidige prijs is: 89.95.

De Philips Sonicare 5100 Protective Clean elektrische tandenborstel heeft zich onderscheiden als een uitzonderlijk product, en terecht behaalde het een opmerkelijke score van 9 in onze grondige test. Deze indrukwekkende prestatie is te danken aan een combinatie van belangrijke functies en voordelen die deze tandenborstel te bieden heeft, die we graag in detail zullen bespreken.

Een van de eerste opvallende kenmerken van de Philips Sonicare 5100 serie elektrische tandenborstel is de schappelijke prijs in verhouding tot het aantal poetsfuncties. Deze tandenborstel biedt maar liefst 3 verschillende poetsmodi, namelijk Clean, White, en Gum Care. Deze variatie in poetsfuncties stelt gebruikers in staat om hun poetservaring aan te passen aan hun specifieke behoeften. De Clean-modus is ideaal voor dagelijkse reiniging, terwijl de White-modus gericht is op het witter maken van de tanden. De Gum Care-modus zorgt voor een zachte massage van het tandvlees, wat bijdraagt aan een gezondere mondhygiëne. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met de betaalbare prijs, maakt de Sonicare 5100 serie tot een aantrekkelijke keuze.

Een ander cruciaal aspect dat deze tandenborstel opmerkelijk maakt, is de indrukwekkende levensduur van de batterij. Met een volledig opgeladen tandenborstel kun je rekenen op ongeveer 14 dagen poetsplezier voordat je weer moet opladen. Dit betekent dat je zonder onderbrekingen kunt genieten van de voordelen van deze elektrische tandenborstel, zelfs als je op reis bent of geen toegang hebt tot een stopcontact. Het is een eigenschap die de tandenborstel uiterst gebruiksvriendelijk maakt en bijdraagt aan het totale gemak.

2# Philips Sonicare 3100 series elektrische tandenborstels score 8.5/10!

De Philips Sonicare 3100-serie elektrische tandenborstel is in 2023 uitgeroepen tot de beste tweede keuze in onze tandenborsteltest en bekroond met een score 8.5!. Deze borstel presteert uitstekend in het onderhouden van mondgezondheid en het verwijderen van tandplak, en dit alles dankzij geavanceerde sonische poetskracht. Het poetsen met de Philips Sonicare 3100-serie tandenborstel draagt bij aan een gezonder gebit. Het gebruik van de bijbehorende opzetborstels zorgt ervoor dat je tanden tot wel drie keer sterker blijven dan bij handmatig poetsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de indrukwekkende 31.000 poetsbewegingen per minuut die de tandenborstel levert.

Een ander pluspunt van de Philips Sonicare 3100-serie is de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De tandenborstel wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een handige USB-adapter, waardoor je de batterij eenvoudig kunt opladen. Dit betekent dat je geen wegwerpbatterijen meer hoeft te gebruiken, wat aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Met een volledig opgeladen tandenborstel kun je rekenen op ongeveer 12 dagen poetsplezier voordat je weer moet opladen. Wat betreft het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid, is de Philips Sonicare 3100-serie ergonomisch ontworpen met een comfortabele grip en intuïtieve bedieningselementen. De opzetborstels zijn gemakkelijk te vervangen en verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

3# Philips Sonicare Diamond Clean elektrische tandenborstels score 8.2/10!

Oorspronkelijke prijs was: 204.95.Huidige prijs is: 164.95.
Oorspronkelijke prijs was: 194.95.Huidige prijs is: 145.95.
Oorspronkelijke prijs was: 194.95.Huidige prijs is: 145.95.

First things first de Philips Sonicare Diamond Clean is een echte eye catcher in iedere badkamer. Met zijn elegante uitstraling en bijbehorende accessoires zoals een glas en opzetborstels, voegt de Diamond Clean echt iets toe aan de wastafel. Normaal gesproken zijn tandenborstels eenvoudige apparaten, met slechts een aan/uit-knop, maar dat blijkt niet het geval te zijn. De Philips Sonicare Diamond Clean biedt maar liefst vier verschillende opzetborstels, vijf poetsmodi en drie intensiteitsniveaus. Het is een uitgebreid systeem. Dankzij de juiste combinaties van borstels en instellingen kun je tandplak bestrijden, je tandvlees verzorgen, wittere tanden krijgen en zelfs je tong reinigen. Het beste is dat je niet zelf hoeft na te denken over welke instellingen je moet kiezen, want de tandenborstel herkent automatisch de opzetborstel die je gebruikt en past de juiste poetsmodus en intensiteit aan. Dat is enorm handig!

De Philips Sonicare app

Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een handige app beschikbaar. Je kunt de tandenborstel via bluetooth verbinden met de Philips Sonicare app. In deze app kun je specifieke problematische gebieden in je mond markeren, zoals mogelijke gaatjes, en jezelf doelen stellen. De app houdt bij wanneer je poetst, hoelang je poetst, wanneer je borstels moet vervangen en waar je hebt gepoetst. Hierdoor kun je precies zien welke plekken je hebt overgeslagen. Het resultaat? Wittere tanden!

Tijdens het poetsen krijg je directe feedback, zoals aanmoedigingen om zachter te poetsen of minder druk uit te oefenen, en je verdient punten als je goed hebt gepoetst. Dit geeft een leuke competitieve twist aan je dagelijkse poetsroutine, en het is ook ideaal voor spelletjesliefhebbers. Bovendien biedt de app interessante feitjes, zoals het feit dat 1 op de 10 mensen toegeeft dat ze regelmatig vergeten te poetsen.

Kortom, je leert nog wat terwijl je je tanden poetst. Wanneer de tandenborstel leeg is of bijna leeg, is opladen eenvoudig. Plaats hem gewoon in het bijbehorende glas, en voilà, hij begint met opladen. Het blijft me verbazen hoe dit werkt. Je zet de tandenborstel gewoon in het glas, en plop, hij begint weer op te laden. Het is bijna magisch! Omdat je het glas wellicht niet overal mee naartoe wilt nemen, biedt de meegeleverde reisetui een handige alternatieve oplaadmogelijkheid. Dit is bijzonder handig zodra je een weekendje weg bent.

Conclusie

Ondanks de overwegend positieve aspecten van de Philips Sonicare DiamondClean, kunnen we niet voorbijgaan aan het aanzienlijke prijsverschil. De Philips Sonicare Protective Clean en Daily Clean modellen zijn meer betaalbaar. De DiamondClean wordt vaak gezien als een investering in je mondgezondheid vanwege zijn functies, maar deze investering is niet voor iedereen haalbaar. Het prijsverschil is merkbaar, vooral voor mensen die op zoek zijn naar de beste elektrische tandenborstel zonder al te veel extra’s.

De reden waarom de DiamondClean op de derde plaats als beste geteste Philips Sonicare is geëindigd, ondanks zijn uitstekende prestaties, heeft voornamelijk te maken met deze prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel de DiamondClean ongetwijfeld indrukwekkend is met zijn verschillende poetsmodi, app-connectiviteit en elegante ontwerp, kan de hogere prijs voor sommige consumenten een struikelblok vormen. dit is vooral wanneer je geen behoefte hebt aan geavanceerde poetsfuncties. In de testresultaten zijn de Sonicare 5100 en 3100 series op de tweede en eerste plaats geëindigd, respectievelijk, vanwege hun uitstekende prestaties en meer betaalbare prijzen, waardoor ze een breder publiek aanspreken. Kortom, terwijl de Diamond Clean indrukwekkend is, is de hogere prijs de belangrijkste factor die heeft bijgedragen aan zijn derde plaats in de rangschikking.