Beste geteste elektrische tandenborstel van Oral-B

Dus je bent je aan het oriënteren naar naar de beste geteste elektrische tandenborstel. Een verstandige keuze! een nieuwe elektrische tandenborstel maakt je gebit veel schoner in vergelijking met een ouderwetse tandenborstel. Maar hoe kies je nou de beste elektrische tandenborstel die past bij jouw gebit? Er zijn namelijk zoveel verschillende tandenborstels op de markt, waardoor je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij van Tandartswereld.nl hebben daarom een selectie van de beste elektrische tandenborstels van Oral-B op een rijtje gezet. Uit onze selectie hebben wij verschillende tandenborstel modellen uitbundig getest. Zo ben je instaat om het kiezen van de juiste tandenborstel. Ben je benieuwd welke tandenborstel je het beste kunt kopen?

Lees dan snel verder en ontdek de beste tandenborstels uit de test.

Waar heeft ons expert opgelet bij de beste geteste elektrische tandenborstel?

Om een goed test oordeel te kunnen geven, heeft onze expert alle tandenborstels op dezelfde punten getest, namelijk:

  1. Poetskwaliteit
  2. Accuduur
  3. Prijs
  4. Design
  5. Extra’s

Uiteraard hebben we de onderstaande Oral-B elektrische tandenborstels uitvoerig getest. Volgens onze expert lees je de volledige testresultaten hieronder.

1# Oral-B PRO – Elektrische tandenborstels (beste getest) Score 4.7/5!

Met een 4,7 is de Oral-B PRO serie elektrische tandenborstel de beste uit de test en als beste tot winnaar gekozen. En dat is niet zomaar! De tandenborstel verwijdert tot 100% meer tandplaque en waarschuwt je wanneer je te hard op je tandglazuur drukt. Daarnaast heeft deze elektrische tandenborstel een ingebouwde 2 minuten timer die je herinnert wanneer je van kwadrant moet wisselen. Oral-B claimt een accu duur van 14 dagen bij 2 keer daags poetsen. Uit onze test blijkt dat de PRO tandenborstel maar liefst 12 dagen op 1 volle accu kan poetsen. Dit is erg netjes te noemen voor een tandenborstel in deze prijsklasse.

Verder ligt de tandenborstel ook erg lekker in de hand tijdens het poetsen. Dit is te danken aan de grip die je tijdens het tandenpoetsen hebt. Design technisch is het daarom een simpele tandenborstel en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze en zwart.

Conclusie: een Oral-B elektrische tandenborstel die prijs-kwaliteit goed in verhouding in vergelijking met een simpele tandenborstel van Oral-B. Bij de PRO elektrische tandenborstel zijn de belangrijkste functionaliteiten aanwezig en biedt een goede reiniging tijdens het poetsen dat passend is bij ieder budget. Daarom is deze tandenborstel gekozen als winnaar als de beste geteste elektrische tandenborstel van 2022!

2# Oral-B Genius elektrische tandenborstel (goed getest) score 4.4/5!

De Oral-B Genius Elektrische tandenborstel is ook wel de Tesla onder de elektrische tandenborstels. Maak eenvoudig verbinding met de Oral-B App die je door middel van Smart Coaching tips en aanbevelingen geeft om je poetsroutine te verbeteren. Krijg je vaak commentaar bij een bezoek aan de tandarts? Nou dat kan weleens verleden tijd zijn met deze Genius slimme elektrische tandenborstel van Oral-B.

De tandenborstel verwijdert meer plak tussen de tanden en heeft een ingebouwde poetscontrole systeem die je waarschuwt bij te hard drukken op je tandvlees. En dat is nog niet alles! De tandenborstel beschikt over verschillende functionaliteiten die je poetsroutine verbeteren. Andere handige functies zijn de ingebouwde 2- minuten timer die tussendoor iedere 30 seconden een puls en trillingen geeft. Verder beschikt deze tandenborstel over vijf verschillende poetsstanden, onder andere tandvleesreiniging, tongreiniging, gevoelige tanden en nog meer poetsstanden.

Uit praktijk wijst dat je vaak de hoogste stand kiest tijdens het poetsen. Dit is ook snel te merken, want de Genius X tandenborstel is namelijk een krachtige tandenborstel met 48.000 Pulsaties per minuut en 10.500 Rotaties per minuut. Hierdoor poetst de tandenborstel het tandglazuur net iets beter schoon in vergelijking met PRO tandenborstel van Oral-B. Verder claimt Oral-B een accu duur van ongeveer 14 dagen, zoals onze expert dit uit zijn test ook ervaren heeft.

Conclusie: Een unieke elektrische tandenborstel met een smal design die veel grip biedt tijdens het poetsen. Ondanks de verschillende functionaliteiten is de tandenborstel niet gewichtig te noemen en ligt daarom fijn in de hand.

Enig minpuntje: Het geluid, doordat de Genius series tandenborstel iets krachtiger is in vergelijking met de PRO serie tandenborstel maakt het iets meer geluid dan je waarschijnlijk gewend bent.

Benieuwd naar de elektrische tandenborstel die wij ook op voorraad hebben? Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *