Beste geteste elektrische tandenborstel van Oral-B

Dus je bent je aan het oriënteren naar naar de beste geteste elektrische tandenborstel. Een verstandige keuze! een nieuwe elektrische tandenborstel maakt je gebit veel schoner in vergelijking met een ouderwetse tandenborstel. Maar hoe kies je nou de beste elektrische tandenborstel die past bij jouw gebit? Er zijn namelijk zoveel verschillende tandenborstels op de markt, waardoor je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij van Tandartswereld.nl hebben daarom een selectie van de beste elektrische tandenborstels van Oral-B op een rijtje gezet. Uit onze selectie hebben wij verschillende tandenborstel modellen uitbundig getest. Zo ben je instaat om het kiezen van de juiste tandenborstel. Ben je benieuwd welke tandenborstel je het beste kunt kopen?

Lees dan snel verder en ontdek de beste tandenborstels uit de test.

Waar heeft ons expert opgelet bij de beste geteste elektrische tandenborstel?

Om een goed test oordeel te kunnen geven, heeft onze expert alle tandenborstels op dezelfde punten getest, namelijk:

  1. Poetskwaliteit
  2. Accuduur
  3. Prijs
  4. Design
  5. Extra’s

Uiteraard hebben we de onderstaande Oral-B elektrische tandenborstels uitvoerig getest. Volgens onze expert lees je de volledige testresultaten hieronder.

1# Oral-B PRO – Elektrische tandenborstels (beste getest) Score 9/10!

Oorspronkelijke prijs was: 64.95.Huidige prijs is: 54.95.
Oorspronkelijke prijs was: 69.95.Huidige prijs is: 64.95.
Oorspronkelijke prijs was: 129.95.Huidige prijs is: 74.95.
Oorspronkelijke prijs was: 129.95.Huidige prijs is: 79.95.

Met een 4,7 is de Oral-B PRO serie elektrische tandenborstel de beste uit de test en als beste tot winnaar gekozen. En dat is niet zomaar! De tandenborstel verwijdert tot 100% meer tandplaque en waarschuwt je wanneer je te hard op je tandglazuur drukt. Daarnaast heeft deze elektrische tandenborstel een ingebouwde 2 minuten timer die je herinnert wanneer je van kwadrant moet wisselen. Oral-B claimt een accu duur van 14 dagen bij 2 keer daags poetsen. Uit onze test blijkt dat de PRO tandenborstel maar liefst 12 dagen op 1 volle accu kan poetsen. Dit is erg netjes te noemen voor een tandenborstel in deze prijsklasse.

Verder ligt de tandenborstel ook erg lekker in de hand tijdens het poetsen. Dit is te danken aan de grip die je tijdens het tandenpoetsen hebt. Design technisch is het daarom een simpele tandenborstel en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze en zwart.

Conclusie

Een Oral-B elektrische tandenborstel die prijs-kwaliteit goed in verhouding in vergelijking met een simpele tandenborstel van Oral-B. Bij de PRO elektrische tandenborstel zijn de belangrijkste functionaliteiten aanwezig en biedt een goede reiniging tijdens het poetsen dat passend is bij ieder budget. Daarom is deze tandenborstel gekozen als winnaar als de beste geteste elektrische tandenborstel van 2023!

> Ondek het volledige assortiment Oral-B PRO op Tandartswereld.nl 

2# Oral-B iO elektrische tandenborstel (goed getest) score 8.5/10!

Oorspronkelijke prijs was: 99.95.Huidige prijs is: 74.95.
OP = OP
Oorspronkelijke prijs was: 149.95.Huidige prijs is: 119.95.
DEAL
Oorspronkelijke prijs was: 299.95.Huidige prijs is: 147.95.

De Oral-B iO Elektrische tandenborstel is ook wel de Tesla onder de elektrische tandenborstels. Maak eenvoudig verbinding met de Oral-B App die je door middel van Smart Coaching tips en aanbevelingen geeft om je poetsroutine te verbeteren. Krijg je vaak commentaar bij een bezoek aan de tandarts? Nou dat kan weleens verleden tijd zijn met de iO slimme elektrische tandenborstel van Oral-B.

De tandenborstel verwijdert meer plak tussen de tanden en heeft een ingebouwde poetscontrole systeem die je waarschuwt bij te hard drukken op je tandvlees. En dat is nog niet alles! De tandenborstel beschikt over verschillende functionaliteiten die je poetsroutine verbeteren, zoals (A.I.) Artificial intelligence. Andere handige functies zijn de ingebouwde 2- minuten timer die tussendoor iedere 30 seconden een puls en trillingen geeft. Verder beschikt deze tandenborstels over verschillende poetsstanden, waaronder andere tandvleesreiniging, tongreiniging, gevoelige tanden en nog meer poetsstanden.

Uit praktijk wijst dat je vaak de hoogste stand kiest tijdens het poetsen. Dit is ook snel te merken, want de iO tandenborstel is namelijk een super krachtige tandenborstel met 17.400 Pulsaties per minuut. Met dank aan de wrijvingsloze magnetische aandrijving, poetst de Oral-B iO super zacht en is tegelijkertijd hard tegen tandplak en vuiligheden. Hierdoor poetst de tandenborstel het tandglazuur net iets beter schoon in vergelijking met PRO tandenborstel van Oral-B. Verder claimt Oral-B een accu duur van ongeveer 14 dagen, zoals onze expert dit uit zijn test ook ervaren heeft. De Oral-B iO 8, iO 9 en iO 10 beschikken over een magnetische oplader, hierdoor kun je de tandenborstel binnen 3 uur opladen.

Conclusie

Een unieke elektrische tandenborstel met een smal design die veel grip biedt tijdens het poetsen. Ondanks de verschillende functionaliteiten is de tandenborstel niet gewichtig te noemen en ligt daarom fijn in de hand. De tandenborstel poetst haast geluidloos met dank aan de magnetische aandrijving wat erg prettig te noemen is.

Enig minpuntje: De iO opzetborstels zijn exclusief ontworpen voor de Oral-B iO productlijn.

> Ondek het volledige assortiment Oral-B iO op Tandartswereld.nl 

3# Oral-B Vitality elektrische tandenborstel (Voldoende getest) score 7.4/10!

Oorspronkelijke prijs was: 39.95.Huidige prijs is: 27.95.
Oorspronkelijke prijs was: 39.95.Huidige prijs is: 27.95.
Oorspronkelijke prijs was: 39.95.Huidige prijs is: 27.95.
NIEUW
Oorspronkelijke prijs was: 74.95.Huidige prijs is: 49.95.

Ben je op zoek naar een simpele tandenborstel voor een goede prijs? Dan is de Oral-B Vitality PRO wellicht iets voor jou. De tandenborstel is niet enorm uitgebreid, maar onderschat zijn poetskwaliteit niet. Wij hebben de Oral-B Vitality in onze tests opgenomen omdat de tandenborstel compleet vernieuwd is en beter is geworden dan zijn voorganger.

De PRO versie helpt voor een goede reiniging tussen de tanden en tandvlees. De ronde borstelkop komt goed om elke tand en kies heen en reinigt in 2 verschillende richtingen tegelijkertijd. Fijn, want hier ontstaat namelijk dagelijks nieuwe tandplak. Met 8.800 rotaties per minuut verwijder je meer tandplak dan een manuele tandenborstel.

Verder is de Vitality tandenborstel is voorzien van een ingebouwde PRO timer functie, die iedere 30 seconden laat herinneren om van mondhoek te wisselen. Na 2 minuten poetsen krijg je een seintje zodat je weet dat de poetsbeurt om is. De Vitality tandenborstel beschikt niet over een zichtbare poetsdruksensor zoals bij de Oral-B PRO wel het geval is. Dus pas op dat je niet te hard op je tanden en tandvlees drukt.

In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de Vitality tandenborstel extra poetsstanden gekregen. Met een simpele druk op de powerknop kun je eenvoudig van poetsstanden overschakelen. In onze test is gebleken dat je vrijwel bijna geen gebruik maakt van de poetsstanden. Het tandenpoetsen in de dagelijkse poetsstand geeft voldoening om een tandplak vrij gebit te krijgen.

Conclusie

Deze tandenborstel past in ieder budget en is dus vooral voordelig geprijsd. De body biedt veel grip met dank aan de vernieuwde rubberen handvat. Ondanks zijn professionele poetsfuncties, blijft de tandenborstel simpel te noemen.

Minpuntjes: De tandenborstel beschikt niet over een oplichtende druksensor. Verder gaat de tandenborstel vaker aan de lader, uit onze test is gebleken dat de batterij ongeveer 8 dagen mee gaat bij dagelijks gebruik.

> Ondek het volledige assortiment Oral-B Vitality op Tandartswereld.nl 

Geef een reactie