Elektrische tandenborstels

Tot 60% korting

Bekijk

Voor beginnende poetsers

Nu scherp geprijsd

Bekijk

Uitgelichte deals

Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

Elektrische tandenborstel van Oral-B en Philips Sonicare kopen

Welkom bij Tandartswereld.nl. Wij zijn de voordeligste expert in complete mondverzorging voor jezelf en ook het gezin. Tandartswereld is gespecialiseerd in elektrische tandenborstels en opzetborstels, maar ook in tandpasta van bekende merken. Wij hebben een ruim aanbod in Oral-B en Philips Sonicare die wij dagelijks aanvullen om dit aanbod verder uit te bereiden.

Elektrische tandenborstels – beste uit de test

Het assortiment bestaat uit elektrische tandenborstels van Oral-B en Philips Sonicare voor een volwassen gebit als voor kinderen. Onze Genius Smart en PRO tandenborstels zijn voor hoge kwaliteit voor elk gebit. Tandartswereld helpt je graag met een persoonlijk advies om de juiste tandenborstel te kiezen. Natuurlijk kun je ook terecht voor andere vragen over mondverzorging. Wij zijn de expert in mondverzorging.

De juiste tandpasta kiezen

Geen schone tanden zonder tandpasta gebruiken. Tandpasta zorgt ervoor dat je aanslag op je tanden kunt verwijderen. Tandpasta reinigt het gebit niet alleen, maar verwijdert of voorkomt aanslag en ook verkleuringen op de tanden. Wij hebben verschillende soorten tandpasta voor gevoelige tanden en om ook tanden witter te maken. Heb je last van een slechte adem? Ook daar hebben wij een oplossing voor. De juiste tandpasta koop je daarom bij tandartswereld.nl

Opzetborstel online kopen

Een opzetborstel is een belangrijk instrument voor je dagelijkse tandenborstel. Het is logisch dat je een nieuwe opzetborstel zoekt naast een tandenborstel, wanneer je elektrisch poetst. Er zijn verschillende soorten opzetborstels in ons assortiment van Oral-B. Zo hebben wij borstels voor dagelijkse reiniging, gevoelige tanden, zacht tandvlees, whitening en zelfs voor beugels, kronen, bruggen en ook opzetborstels voor kinderen. Ieder gebit heeft daarom een andere verzorging nodig en dat is met een opzetborstel ook zo. Daarom hebben wij verschillende soorten opzetborstels in ons assortiment van Oral-B en Philips Sonicare.

Aanbiedingen in elektrische tandenborstels 

Ben je op zoek naar een goede elektrische tandenborstel in de aanbieding? Een tandenborstel kopen is een goede keuze. Bij ons kun je eenvoudig kiezen in de beste tandenborstel die bij jouw voorkeuren past. Daarom heeft Tandartswereld een ruime keuze tandenborstels in de aanbieding geselecteerd. Ook vind je iedere dag actuele aanbiedingen voor elektrische poetsen met tandenborstels, opzetborstels en ook tandpasta. Je vindt het allemaal in onze webshop.

Onze merken in complete mondverzorging

Het assortiment in mondverzorging van Tandartswereld.nl bestaat uit A-merken voor de beste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in Oral-B en Philips Sonicare. Ook zijn wij gespecialiseerd in Sensodyne en Parodontax met ruim assortiment voor de beste prijs.